3 retters menu

Vil du samle familie, venner eller kolleger til frokost midt i Danmark, så book plads i vores selskabslokale lige ud til Lillebælt. Her i vores festlokale på 1. sal får du en fantastisk panoramaudsigt over vandet og en afslappet atmosfære.

En frokost er velegnet til fødselsdag, barnedåb, navnefest, jubilæum og andre mærkedag i familien, firmaet eller foreningen. Lad os sammensætte en frokostbuffet helt efter din smag. Ring til os på 22 22 22 33, og book plads til dit selskab på 30-80 gæster i vores festlokale.

Til 3 retters tilbyder vi

På Cafe Razz kan du selv sammensætte din helt egen 3 retters menu . Du kan frit vælge imellem en masse forskellige smagfulde forretter, hovedretter og desserter. På Cafe Razz går vi ikke ned på kvalitet.

Om Café Razz

Cafe Razz er stolte af at kunne kalde sig en af landets førende caféer. Vi er kendt i hele landet som et unikt spisested, grundet vores lækre mad, gode service og fantastiske beliggenhed. Cafe Razz åbnede tilbage i 2006 på havnefronten i Middelfart og har serviceret over 2.000.000 gæster, siden vi åbnede.

Har du/i nogle spørgsmål, er i meget velkommen til at kontakte os på: 

Telefon: 22 22 22 33

Mail: selskab@caferazz.dk