KONFERENCELOKALER / MØDELOKALER I MIDDELFART

Hold dit møde / konference i et lokale med Danmarks bedste udsigt!

Vil du gøre lidt ekstra ud af dit næste møde? Så lad os hjælpe dig!

Mangler du et mødelokale i Middelfart?

Står du eller din virksomhed og mangler et mødelokale i Middelfart til et møde eller konference etc.? Hos Café Razz har vi to mødelokaler med en fantastisk udsigt, som du kan leje til den fantastiske pris af 100 kroner i timen. Mødelokalerne er til rådighed mandag – fredag fra 7-21, dog kan der indgås aftale ved behov for brug uden for dette tidsrum. Der er gode parkeringsmuligheder ved Café Razz, så i nemt og hurtigt kan komme til og fra mødelokalerne. 

Der er to forskellige mødelokaler tilgængelige til udlejning. Det ene har plads til 8 personer og er bedst tilegnet små, intime møder. Det andet lokale kan rumme op til 100 personer. Så hvis du mangler et konferencelokale i Middelfart til forsamling af mange personer, så kan vi også løse det problem for dig. Vi forbereder mødelokalet som en del af prisen, så det står klart til jeres ankomst og parat til brug. I lokalet er der mulighed for brug af trådløst internet, printer, kopimaskine, fax, skærme til Power Point og diasshow, projektor samt whiteboard. Alt inkluderet i prisen!

 

Prøv noget nyt med vores møde- og konferencelokaler

Ved leje af et af vores to mødelokaler kan vi tilbyde kaffe, isvand og frisk frugt for 99 kroner per person. Desuden kan du tilkøbe morgenmad, frokost og aftensmad ved brug af mødelokalerne hos Café Razz, som er kendt som en af Danmarks førende caféer. Vi kan garantere lækker mad, som er af højeste kvalitet.

Du kan nyde et af landets bedste udsigter ud over Lillebælt, mens der gøres brug af mødelokalerne. Det er en flot og helt unik måde at gøre noget ekstra ud af mødet på. Det giver alle mødets, eller konferencens, deltagere en mulighed for, at få en speciel oplevelse ud af mødet. En gang i mellem der det dejligt, at komme ud af arbejdsdagens grå rammer. Det kan vores mødelokaler helt klart garantere, og med den centrale beliggenhed i Middelfart er det helt klart en oplagt og nem løsning lige midt i landet.

BOOK MØDELOKALET FOR KUN 100KR I TIMEN

Faciliteter

Vi forbereder mødelokalet, så det står klar til I kommer. Til møderne er det muligt at benytte trådløst internet, printer, kopimaskine, fax, skærme til dias, projektor og whiteboard.

Forplejning

Fri kaffe, the, isvand og frisk frugt – 99 kr. pr. person. Der er mulighed for bestilling af morgenmad, frokost og aftensmad hos Café Razz.

Parkering

Der er parkeringsmuligheder ved Café Razz, Havnegade 40, 5500 Middelfart.Med den centrale beliggenhed midt i landet er vores lokaler et oplagt valg til møder

BOOK ONLINE – ELLER RING 22 22 22 33 OG BESTIL DIREKTE

11 + 9 =