Menukort Bestil Bord Åbningstider

KONFERENCELOKALER /
MØDELOKALER I MIDDELFART

Hold dit møde / konference i et lokale med Danmarks bedste udsigt! Vil du gøre lidt ekstra ud af dit næste møde? Så lad os hjælpe dig!

Mangler du et mødelokale i Middelfart?

Står du eller din virksomhed og mangler et mødelokale i Middelfart til et møde eller konference etc.? Hos Café Razz har vi to mødelokaler med en fantastisk udsigt, som du kan leje til den fantastiske pris af 100 kroner i timen. Mødelokalerne er til rådighed mandag – fredag fra 7-21, dog kan der indgås aftale ved behov for brug uden for dette tidsrum. Der er gode parkeringsmuligheder ved Café Razz, så i nemt og hurtigt kan komme til og fra mødelokalerne.

Vi har de bedste mødelokaler!

Der er to forskellige mødelokaler tilgængelige til udlejning. Det ene har plads til 8 personer og er bedst tilegnet små, intime møder. Det andet lokale kan rumme op til 100 personer. Så hvis du mangler et konferencelokale i Middelfart til forsamling af mange personer, så kan vi også løse det problem for dig. Vi forbereder mødelokalet som en del af prisen, så det står klart til jeres ankomst og parat til brug. I lokalet er der mulighed for brug af trådløst internet, printer, kopimaskine, fax, skærme til Power Point og diasshow, projektor samt whiteboard. Alt inkluderet i prisen!

Får i brug for en masse isterninger udover hvad vi selv kan klare på caféen, så anbefaler vi isterninger og knust is fra Isklart.

Book mødelokalet for kun 100 kr. i timen

Vi handler lokalt og ispecialbutikker for altid at sikre kvaliteten og dermed den gode oplevelse.

Faciliteter

Vi forbereder mødelokalet, så det står klar til I kommer. Til møderne er det muligt at benytte trådløst internet, printer, kopimaskine, fax, skærme til dias, projektor og whiteboard.

Forplejning

Fri kaffe, the, isvand og frisk frugt – 99 kr. pr. person. Der er mulighed for bestilling af morgenmad, frokost og aftensmad hos Café Razz.

Parkering

Der er parkeringsmuligheder ved Café Razz, Havnegade 40, 5500 Middelfart. Med den centrale beliggenhed midt i landet er vores lokaler et oplagt valg til møder.

Book mødelokalet Book online – eller ring
22 22 22 33 og bestil Direkte

Book mødelokalet