Menukort Bestil Bord Åbningstider

KONFERENCELOKALER /
MØDELOKALER I Kolding

Hold dit møde / konference i et lokale lige i centrum af kolding. Vil du gøre lidt ekstra ud af dit næste møde? Så lad os hjælpe dig!

Mangler du et mødelokale i Kolding?

Står du eller din virksomhed og mangler et mødelokale i Middelfart til et møde eller konference etc.? Hos Café Razz Kolding har vi et mødelokale, som du kan leje til den fantastiske pris af 100 kroner i timen. Mødelokalerne er til rådighed mandag – fredag fra 7-21, dog kan der indgås aftale ved behov for brug uden for dette tidsrum. Der er gode parkeringsmuligheder ved Café Razz, så i nemt og hurtigt kan komme til og fra mødelokalerne.

Lokalet kan rumme op til 100 personer. Så hvis du mangler et konferencelokale i Middelfart til forsamling af mange personer, så kan vi også løse det problem for dig. Vi forbereder mødelokalet som en del af prisen, så det står klart til jeres ankomst og parat til brug. I lokalet er der mulighed for brug af trådløst internet, printer, kopimaskine, fax, skærme til Power Point og diasshow, projektor samt whiteboard. Alt inkluderet i prisen!

Prøv noget nyt med vores møde- og konferencelokaler

Ved leje af et af vores to mødelokaler kan vi tilbyde kaffe, isvand og frisk frugt for 99 kroner per person. Desuden kan du tilkøbe morgenmad, frokost og aftensmad ved brug af mødelokalerne hos Café Razz, som er kendt som en af Danmarks førende caféer. Vi kan garantere lækker mad, som er af højeste kvalitet.

 

Book mødelokalet for kun 100 kr. i timen

Vi handler lokalt og ispecialbutikker for altid at sikre kvaliteten og dermed den gode oplevelse.

Faciliteter

Vi forbereder mødelokalet, så det står klar til I kommer. Til møderne er det muligt at benytte trådløst internet, printer, kopimaskine, fax, skærme til dias, projektor og whiteboard.

Forplejning

Fri kaffe, the, isvand og frisk frugt – 99 kr. pr. person. Der er mulighed for bestilling af morgenmad, frokost og aftensmad hos Café Razz.

Parkering

Der er parkeringsmuligheder ved Café Razz, Låsbybanke, KoldingMed den centrale beliggenhed midt i landet er vores lokaler et oplagt valg til møder

Book mødelokalet Book online – eller ring
22 22 22 33 og bestil Direkte

Book mødelokalet Kolding